Tippmix mobil felületű interfész segítségével is játszható. A Tippmix segítségével sportcsapatok teljesítményére lehet fogadni. A tippmix mobil és hagyományos webfelületen is elérhető. A Tippmix mobil felületen mutatja meg számodra, hogy hányan fogadtak az adott meccsre. Kiválaszthatod, hogy mekkora odds-al fogadsz, és több száz mérkőzés közül választhatsz. A tippmix használata során számos dologra kell figyelni, például, hogy limitált az az idő, amíg az adott tétet meg lehet tenni.

 

tippmix mobil lehetőségek

A Tippmix elérhetőségei

A Tippmix a https://www.tippmix.hu/sportfogadas weboldalon keresztül érhető el. A Tippmix mobil felülete a https://www.tippmix.hu/mobil/sportfogadas weboldalon érhető el, ami mobil felületre van optimalizálva. A tippmix egy nagyon hatékony módja a pénzed elpazarlásának, bár kétségkívül értelmesebb elfoglaltság, mint a Lottó. Tehát összefoglalva, a Tippmix mobil felületén kiválaszthatod a számodra szimpatikus mérkőzéseket, majd fogadhatsz az eredményükre. A tippmix mobil felületű fogadásának végkimenetele a meccsek összeredményeinek kimenetétől is függ. Tehát ha 5 mérkőzésre fogadtál, akkor mind az 5 végeredményét el kell találnod.

Kész vannak a tippek

Miután kiválasztottad, hogy mire szeretnél fogadni, a szelvények menüre kattintva megkapod, hogy a szelvényednek hogy kell kinéznie. Az eseményeket nem név szerint, hanem szám szerint kell megadni. A rendszer kiírja, hogy mennyit nyerhetsz akkor, ha eltalálod az összes esemény végkimenetelét (tipikusan 10 ezer forint körül). Miután megvannak a tippek, két lehetőséged van. Mindenképp be kell sétálni egy lottózóba, és megtenni az eseményt. Itt vagy ugyanúgy kitöltesz egy szelvényt, mint ahogy a képen látod. A másik lehetőség pedig az, hogy generálsz a rendszerrel egy számot, azt átadott a lottózóban, és az alapján máris tudni fogják, hogy mire szeretnél fogadni, és egyszerűen csak ki kell fizetni a játék árát, és már kész is vagy.

 

tippmix mobil vajon hogyan lehetséges

Valamiért nem tiltották be

Bár a legtöbb online szerencsejátékot letiltották, a Tipmix és a Lottó megúszta. A tippmix szelvény feladása kb. 1000 forintba kerül. A tét kifizetésére csak személyesen van lehetőség. Miután kifizetted a játékot, ugyanúgy működik minden, mintha teljesen offline adtad volna fel a szelvényt. Persze a Tippmix mindenképp nyer, rólad ez már nem mondható el, jó esetben elveszíted a pénzed. De persze minél nagyobb sportszakértő valaki, annál jobban képes megjósolni a játékok végkimenetelét, és ezzel akár pénzt kereshet. Vagy legalábbis az emberek ezt szokták hinni, de nem véletlenül nem hallott még senki Tippmix milliárdosokról.

 

magyar online tippmix

Hagyd a francba, fogadj inkább kriptopénzben

A tippmix mobil felületű szánalmas fogadási mizériája helyett inkább hagyd, hogy megérintsen a második évtized. Például a sportsbet.io weboldalon Ethereum segítségével, az 1xbet (x1arvjui.world) oldalon Bitcoin Cash segítségével tehetsz meg téteket. Ekkor egy egyszerű kriptopénz tárca segítségével azonnal utalni lehet egyenleget a rendszerbe. A nyereményeket azonnal, perceken belül ki lehet venni. És ami a legfontosabb, lottózóba se kell mászkálni, csak kattintgatni.

Magyarország 100 évvel a világ mögött

Miközben a világ nagy része már kriptopénzben fogad, Magyarországon még mindig a királyi lottózóba kell menned speciális számokat ikszelgetni. Nem a közösségi élményre építenek ezek a szolgáltatások, hanem az állam maffiaszerű viselkedésére. Szerencsejátékos bizniszt indítani Magyarországon illegális. A jelenlegi szerencsejátékos szolgáltatások speciális szerződésben állnak az állammal, és monopolhelyzetet élveznek a piacon. A Magyar szerencsejátékok helyzete az állami korrupció miatt ilyen szánalmas. Persze a kriptopénzek korában már nem igazán számít, hogy az állam mit akar, a kriptopénz alapú sportfogadás könnyedén elérhető ma már.