Manapság egyre nagyobb az igény a különböző online csevegő programok iránt: Ebben a cikkben azt fogjuk taglalni mennyire egyszerű a népszerűen elvégezhető a  Viber letöltés mobil telefonra, természetesen ingyen. Az applikációról elmondható, hogy folyamatosan fejlesztik.

 

Mire jó a Viber?

 

Sokan hallhatjuk ismerőseinktől, hogy Viberen is elérhetőek. Nos ez nekünk sem lenne rossz, hiszen a segítségével bármikor hívhatjuk őket normál hanghívással, de videóhívással és üzenhetünk is nekik. Gyakorlatilag a viber egy egyszerű kis ingyenes alkalmazás, amelyet a mobilunkra tölthetünk le.

Viber letöltés mobil telefonra

 

A korábbiakban bemutatott play áruház segítségével kezdődhet meg a Viber letöltés mobil telefonra, de akár tabletre is. Az áruházba lépve és annak keresőjébe gépelve a viber szót máris kidobja nekünk az alkalmazást. Itt a telepítés gombra érintve hamarosan automatikusan települ.

 

viber letöltés mobil telefonra

 

A viber ingyenes letöltése után, a telefonunk főmenüjében megtaláljuk a lila kis ikonját az alkalmazásnak. Erre nyomva az első indításnál egy kis regisztrációt fog kérni tőlünk a program. Ez annyit jelent, hogy a telefonszámunkat meg kell adni és erre küld egy visszaigazoló kódot amit be kell pötyögnünk neki.

Ebben a lépésben fontos, hogy a valós számunkat adjuk meg, mert erre érkezik a visszaigazoló kódunk. Ne ijedjünk meg, ezt nem használják fel más célra.

 

viber letöltés mobil telefonra

 

Már csak annyi dolgunk maradt, hogy az ismerőseinket végignézzük. A Viber megmutatja melyik ismerősünk használja az alkalmazást és máris üzenhetünk neki. Értesítést is kapnak, hogy mi csatlakoztunk a hálózathoz és elérhetnek minket. Számost más csevegőprogram is létezik, azonban a Vibernek elég sok felhasználója van, mint android rendszeren mint IOS-t használók körében.

 

Mindenkinek ajánljuk, hogy próbálja ki, főleg ha valaki távol ér a szeretteitől. Hasznos funkciói közé tartozik például, hogy képeket nagyon egyszerűen küldhetünk ingyenesen bármelyik ismerősünknek. Természetesen rövid hangüzenet és rövid kis videók is küldhetők a segítségével. Sőt lehetőség van, hogy az ismerőseinkkel közösen kis játékokkal elüssük a szabadidőnket. Ilyen egyszerű a Viber letöltés mobil telefonra

 

Reméljük mindenkinek meghoztuk a kedvét a Viber-t letöltse a  mobil telefonjára. Egyszerű, de nagyszerű alkalmazás. 🙂