Xbox One játékok gyerekeknek történő ajándékozásra valók. Az Xbox One platform Magyarországon nem népszerű. A magyarok ritkán használnak konzolokat. Éppen ezért az Xbox One játékok fiatalabbaknak valók főleg. Aki jobb élményre vágyik, az inkább asztali számítógépet használ. Az Xbox One játékok gyerekeknek és alkalmi játékosoknak valók. A legkomolyabb játékok kizárólag asztali számítógépre jelennek meg, emiatt a konzolos játékok szinte mindegyike a gyerekeket célozza.

Jó játékok a gyerekek számára

A gyerekek számára ideálisak azok a játékok, amelyek nem használnak túl bonyolult nyelvtani kapcsolatokat. Például nem jók a gyerekeknek azok a játékok, ahol nagyon komoly angol nyelvszerkezetet használnak a párbeszédekben. De nem ideálisak azok a játékok sem, amelyekben túl sok pornográf elem található. Nem valók azok az Xbox One játékok gyerekeknek, amik horrorjátékok. Az ilyenektől érdemes távol tartani azokat a gyerekeket, akik nem múltak még el 10 évesek. Viszont azok az Xbox One játékok gyerekeknek valók, amelyek fejlesztik a reflexeiket vagy a logikájukat.

Crash Bandicoot

A Crash Bandicoot egy régi klasszikus, amely számos platformra létezik. A Crash Bandicoot eredetileg Play Station 1-re jelent meg. Az Xbox One játékok gyerekeknek való tömkelegéből ez egy olyan példány, amit szívesen ajánlunk. Az eredeti Crash Bandicoot játékot később a Croc 1 majd a Croc 2 váltotta asztali számítógépeken.

jó xbox one játékok gyerekeknek

Ezt követően – rá egy évtizedre – jelent meg Xbox One platformra a Crash Bandicoot újabb része. A Crash Bandicoot egy klasszikus hátulnézetes ugrálós platformer játék, amelyet minden gyerek bármilyen életkorban szeretni fog. Az Xbox One játékok gyerekeknek összeállított listájában a Crash Bandicoot az egyik legnépszerűbb.

Rocket League

A Rocket League az Xbox One játékok gyerekeknek, de főleg fiúknak való példánya. A Rocket League a játékok világának autózást a focizással összekötő érdekes darabja. A játék nem csak Xbox Onera, hanem PC-re is létezik. A játék lényege, hogy egy hatalmas focipályán autókkal kell gólokat lőni az ellenfél hálójába. A labdát focisták helyett autókkal kell rúgni. Az Xbox One játékok gyerekeknek való darabja ez, egy felnőtt számára megmosolyogtatóan bugyuta hatást kelthet. Éppen ezért ezt a játékot csak kisebb gyerekeknek vegyük ajándékba, 14 év fölöttieknek inkább ne.

Fantasia Music Evolved

A Fantasia Music Evolved egy ritmusjáték. A Fantasia Music Evolved főleg lányoknak ajánlott a termékek közül. Az Xbox One kinect képességeit kihasználni igyekvő játék lényege a ritmusok replikálása. A játék hasonló a többi ritmusjátékhoz. A játék lényege, hogy hagyományos táncmozdulatok helyett a képernyőn megjelenő dadaista mozdulatokat kell replikálni. A megjelenő ábrák alapján ki kell találni, hogy mi lehet az ideális mozdulat, amivel a ritmust meg lehet ismételni.

Mortal Kombat 11

A Mortak Kombat 11. része a közismert klasszikus verekedős játék legújabb iterációja. A játék lényege az ellenfél megölése (a gyermeküket szivárványburokban tartó szülők most forduljanak el). A harci mozdulatokat a joystick segítségével kell kivitelezni.

mi a hó xbox one játékok gyerekeknek

A játék első változata kb 25 évvel ezelőtt jelent meg, DOS operációs rendszerre. A folytatás később Windowsra költözött. A játékot később konzolokra is kiadták. A legújabb Mortal Kombat 11 immár az Xbox One játékok lurkóknak való listáját ékesíti.

Need for Speed Payback

A Need for Speed egy közismert autóversenyes játék, az Xbox One játékok kicsiknek és felnőtteknek is való kategóriájából. A játék lényege, hogy utcai autóversenyeket kell megvívni. Az autókat cserélni, tuningolni lehet. A játék már évtizedek óta jelen van a játékok piacán. Legújabb változatában egy régi rivális autóversenyző-csoportot kell legyűrni. A játék elég jó grafikával rendelkezik, az autóversenyek látványosan néznek ki.

Témához lazán kapcsolódó írásunk: https://okosnagyi.hu/android-jatekok/