A youtube mp3 letöltés annak ellenére népszerű, hogy a felhasználói feltételek tiltják a youtubera feltöltött zenék és videók letöltését. Hogy a Google ennek érvényt szerezzen, folyamatosan változtatja a weboldal működését, így ma két módszer érhető el a zene és videó letöltésére.

Az egyik a böngészőbe telepíthető bővítmények útján működik (a Google a saját Chrome webáruházába nem engedi be a youtube mp3 letöltés elősegítését végző alkalmazásokat). A másik lehetőség pedig az, hogy erre a célra dedikált weboldalak segítségével távoli szerverek átkonvertálják a videót és zenét mp3 vagy mp4 formátumra, majd ezeket aztán letölthetjük a saját számítógépjeinkre.

A youtube mp3 letöltés nem bonyolult, de mivel a Google újabb és újabb trükkökkel igyekszik szabotálni, csak kerülőutakon lehetséges.

SSYOUTUBE

Az ssyoutube egy népszerű, ingyenes szolgáltatás, amelynek segítségével a youtube mp3 letöltés ugyan nem oldható meg, de az mp4 és 3gp formátumot jól támogatja, így a kedvenc videót elég egyszerűen le lehet menteni. Működésének menete egyszerű: pusztán a böngésző címsávjában kell beírni a youtube szócska elé egy két db s betűt, így ni:

 

ssyoutube, működés közben

 

ssyoutube, működés közben

Az enter megnyomását követően az ssyoutube weboldala hamar feldolgozza a kérésünket. A videó vagy zene máris letölthetővé válik teljesen ingyenesen. A letöltött videó vagy zene ezt követően könnyedén átmásolható telefonra, vagy táblagépre. Így aztán hordozhatjuk magunkkal a kedvenc zenéinket és filmjeinket anélkül, hogy online internetkapcsolatra kellene a kiélvezésükhöz.

 

youtube mp3 letoltes

ssyoutube, már készen is van a videó vagy zene letöltése

 

flvto.biz

A https://www.flvto.biz/hu weboldalt elnézve felmerül bennünk, hogy a Youtube mp3 letöltés hogyan lehetne ennél is egyszerűbb. Ez a webapp már közvetlenül is támogatja az mp3 formátumot. A videó vagy zene közvetlenül letölthető ebben a formátumban, lehetővé téve azt, hogy az mp4 vagy 3gp formátumot lejátszani nem képes régebbi telefonok, vagy régi operációs rendszert futtató számítógépek is képesek legyenek megjeleníteni az általunk áhított videót.

A youtube mp3 letöltés szinte minden szolgáltatás esetén 128 kbit-es minőségben történik, ami egy átlagember számára elég jó. A kényesebb audiofil felhasználók számára a youtuberól letöltött videó és zene minősége nem eléggé kielégítő. Nekik mindenképpen érdemes inkább az eredeti tartalmakat megvásárolni, amelyeknek a minősége tipikusan jobb ezeknél.

 

youtube mp3 letoltes

A kazetta már a múlt, a jövő a youtube, az mp3 és a letöltés

Youtube mp3 letöltés böngésző pluginnal

A böngészőbe épülő programok terén már nem ilyen fényes a helyzet. Mivel a chrome a google tulajdonában van, nem engedi be a storeba azokat a programokat, amik a youtuberól képesek a videókat vagy a zenéket lementeni.

A firefoxhoz létezik ugyan bővítmény, ám ez sem képes kielégítően működni köszönhetően annak, hogy nemrég átalakították a firefox működését olyan módon, hogy a plugin mellé pluszban egy rendszerbe beépülő szoftvermodult is fel kell telepíteni. Így nem elégséges önmagában egy böngésző plugin telepítése ahhoz, hogy a videó és zene letöltését meg tudjuk oldani a Youtuberól.

Mivel ezek sem készítenek jobb minőségű végeredményt, mintha külső weboldalak segítségével lenne megoldva a youtube mp3 letöltés, ezért ezeknek a programoknak a telepítését nem javasoljuk a rendszer integritásának megőrzése érdekében. Különösen óvatosan kell bánni az ismeretlen szoftverekkel és weboldalakkal a videó és a zene lementése során, mert ezek akár vírust is tartalmazhatnak.